Hier ziet u een overzicht van de meest gebruikte website systemen (CMS) en populaire webshops. Voor de Opencart, Prestashop en Woocommerce leveren wij custom werk. Voor meer informatie kunt u bellen of mailen.

Woocommerce

Woocommerce is voor WordPress gebruikers de E-commerce oplossing om een shop op te zetten. Deze samenstelling is goed te draaien op een normale cloud hosting account en zal de webshop het prima doen met tientallen producten. Wanneer dit honderden gaan worden dan is een eigen managed server de enige plek.

Magento

Magento is de pro onder de webwinkels en misschien ook wel de zwaarste. De community editie is de gratis variant van dit e-commerce monster. Magento heeft wel bijzondere aandacht nodig omdat deze zich niet eenvoudig laat beheersen. Kennis en knowhow heb je zeker nodig als het naar je hand wilt zetten. Server met genoeg power is een must.

Wordpress

WordPress een blog, een CMS, inzetbaar voor vele type websites maar vooral om iets professioneel neer te zetten zoals veel bedrijven doen. Is zeer goed te combineren met Woocommerce waarmee je kunt verkopen. Echter, het systeem heeft altijd aandacht nodig. Ook is er een zeer veel te koop waarmee je WordPress omtovert tot een gelikt systeem.

Opencart

Opencart is een populaire webshop die vaak gebruikt wordt voor eenvoudige webwinkels. De shop laat zich makkelijk aanpassen en stijlen en kun je toch iets professioneel neerzetten. Er zijn voor Opencart zowel gratis als betaalde extra’s die de shop net iets meer geven. Ook wij verzorgen alle services van design tot volledige set-up.

Prestashop

Prestashop lijkt net zo’n favoriet. Is zeer goed en makkelijk aan te passen. De shop heeft vele extra’s en functionaliteiten en integreer je met gemak de vele betaaloplossingen waarmee klanten kunnen betalen. Ook voor Prestashop zijn er veel commerciële extra’s te koop die het systeem nog meer geven.

Joomla!

Joomla is een mooie CMS dat al jaren bestaat vanuit de Mambo periode en is een makkelijk en simpel systeem. De ene kiest WordPress de ander weer Joomla. Ook voor Joomla is er veel gratis te gebruiken maar ook commercieel is er veel te koop maar wel in mindere mate en minder gecentraliseerd. Een systeem dat ook altijd aandacht nodig heeft.