Backup terugzetten

Back-up terugzetten
Onderstaand stappenplan legt u uit, hoe u een back-up van bestanden en/of database uit uw hostingpakket kunt terugplaatsen.

1) Log in op uw controle panel.
2) Kies voor de optie “R1Soft Restore Backups”.
3) Klik daarna op pagina rechts op 1e icoon “browse”, desgewenst op de juiste datum die je links ziet.(tot 10 dagen terug).
4) Ga in de home directory en zoek de folder of pagina om te restoren, of selecteer public_html om de root te restoren.
5) Voor database, klik 2e icoon (browse databases), en volg dezelfde stappen
6) Als u alles geselecteerd heeft, klikt u op de knop ‘Restore Selected Files’ rechtsboven in het scherm.
7) Klik in het volgende scherm op ‘Ok’ en de back-up wordt binnen enkele minuten teruggeplaatst. Hoe snel dit gaat hangt af van de omvang van de bestanden/mappen welke u terug wenst te plaatsen.