Joomla! & WordPress Maatwerk

Kant en klare componenten zijn niet altijd beschikbaar of doen niet precies wat je wilt. Als je zelf aan slag gaat bestaat de kans dat u er zelf ineens niet meer uitkomt. Voor degene, die niet in staat zijn zelf iets te ontwikkelen, bieden wij op maat ontwikkeling van Joomla! en WordPress, componenten, modules en plug-ins die je nodig hebt voor je website. Er worden vele gratis componenten, modules en plug-ins worden aangeboden via JED (joomla extention directory) en plug-in directory van WP, maar het komt vaak voor dat die ontwikkelaars niet altijd goed support leveren.

Hoe weet ik wat zoiets gaat kosten?
De procedure is vrij eenvoudig. Probeer te beschrijven wat u verwacht van een component, module of plug-in, wat zijn uw ideeën over het uiterlijk. Het ontwikkelen van nieuwe componenten, modules, plug-ins op basis van uw wensen, aanpassing van de bestaande componenten, aan te passen Joomla of WordPress functionaliteiten, maken van connecties en de uitwisseling van gegevens tussen de verschillende onderdelen. Na het ontvangen van uw aanvraag, zullen we proberen om de tijd en de benodigde middelen te schatten.

Tekst, lay-out en pagina’s
Teksten goed schrijven is een vak en kun je niet altijd zelf. Hier hebben wij de juiste mensen voor die dit voor u doen. Ook zetten wij elke Photoshop (PSD) Lay-out om naar een aangepaste Joomla of WordPress Template. Heeft u een geweldig design en wilt u het omzetten naar een professionele Joomla of WordPress template? Geen probleem. Alle conversies zullen er precies zo uitzien als uw ontwerp. Onze conversies zijn compatibel met alle belangrijke browsers (IE, Firefox, Opera, Safari, Chrome).

Joomla

wordpress

wordpress