Wie heeft er nog een oude Joomla of WordPress website draaien?

Het zijn er best veel. Gelukkig draaien er bij Hithost geen oudere versies maar misschien heeft u er wel een draaien en dat u denkt…..ja ik moet toch een keer over. Met je geliefde 1.5 is het net Russisch roulette, je gokt er op dat het goed blijft gaan totdat de verkeerde persoon op je site komt en de boel vernaggeld, dan ben je dus te laat.

Er zijn op internet heel veel tools te vinden die de migratie min of meer geautomatiseerd kunnen doen, maar werkt het ook? Voor een deel wel maar migraties focussen zich alleen op de hoofd delen binnen Joomla en WordPress. Dus dan hebben we het over de gebruikers, categorieën, content en dat was het wel een beetje. Alle modules en componenten die onderdeel van je site waren kunnen de prullenbak in want dat wordt dus niet meegenomen. Een volledige migratie kost veel tijd, knowhow en geduld. Wij hebben er inmiddels tientallen met succes omgezet.

Van oude Joomla naar nieuwe Joomla of van HTML naar Joomla of zelfs naar WordPress
Bestaan ze nog die volle HTML websites? Ja met miljoenen tegelijk. En met de vele veranderingen de laatste jaren is het aannemelijk dat particulieren of bedrijven met een HTML website deze graag over willen zetten naar een CMS (content management systeem). Wij doen dat met Joomla en WordPress. Schrikken van de hoeveelheid pagina’s die de CMS in moeten doen we niet echt meer. Het resultaat is wat telt. Dat is het mooie van content overzetten. Soms het kan het redelijk snel geïmporteerd worden maar lang niet altijd en is het veel werk.

Het kostenplaatje
Het zou mooi zijn om direct te kunnen vertellen wat zoiets kost maar dat is helaas niet mogelijk. Aan de hand van de website content kunnen we een offerte aanbieden wat we in rekening brengen.

Joomla

wordpress

wordpress