Webdesign bij Hithost

Toegang tot informatie over meerdere schermen is niet alleen een gemak, het is een manier van leven en werken het maken van responsieve webdesign is de enige manier om mee te blijven doen. Responsive website ontwerp is een must voor de moderne gedrag van de gebruiker en de steeds meer eisende Google.

Door het samenvoegen van alle content op een website, benutten we onze expertise om een vlekkeloze gebruikerservaring op meerdere apparaten te realiseren. Responsive websites ontwerp maakt navigatie op verschillen apparaten makkelijker zodat gebruikers altijd de beste ervaring hebben.

Omdat elk apparaat een ander scherm gedrag heeft, schakelen responsieve lay-outs automatisch over om ervoor te zorgen dat delen van de lay-out altijd zich aanpassen aan het apparaat zodat gebruikers makkelijk de website kunnen gebruiken.

Wat ooit ontworpen was voor onze desktops moet nu ook worden geoptimaliseerd voor alle mobiele apparaten, bekijken we sociale media, e-mail, winkelen we online. Met mobiele responsive design en mobiele apps, zal uw site of product volledig toegankelijk zijn voor degenen die daarmee verbonden willen zijn. Ja okay, soms gaat de mens erg ver, maar als bedrijf wil je altijd je mobiele gebruikers de mogelijkheid geven een geoptimaliseerde versie van uw site te gebruiken.

Computer

computer

Tablet

tablet

Telefoon

telefoon