WooCommerce

Met deze WooCommerce shopping cart plug-in van WordPress kunt u een mooie winkel online zetten. Het is volledig aanpasbaar met tal van mogelijkheden. Met WooCommerce, heb je een betaalbare webwinkel. Met onze kleine groep aan programmeurs en designers kunnen wij alle gewenste aanpassingen uitvoeren zoals we hebben gedaan met Stoneworld.nl

E-commerce software

Met de juiste tools, kan iedereen best wel een online winkel lanceren. Een optie is om een full-featured E-commerce software-oplossing te gebruiken om uw webwinkel te bouwen. Maar voor wie met beperkte middelen hun online business zo snel mogelijk willen opzetten, is een shopping cart plugin misschien de juiste oplossing.

Prestashop

PrestaShop wordt geleverd met meer dan 275 functies. Prestashop biedt winkeliers veel functies, een paar zijn: meerdere betaal mogelijkheden, talen, categorie├źn producten en attributen en flexibele verzendopties. Het is flexibel vanwege de modulaire structuur, zodat u met winkel functies kunt uitbreiden.

Volledige webwinkel

Webwinkel plugins stellen u in staat om uw CMS om te bouwen tot een volledige webwinkel, zonder al het gedoe van extra kosten voor E-commerce software aanschaf. Een goede webwinkel gaat veel verder dan alleen maar een leuke storefront en payment processor, en levert de zelfde features als E-commerce software zoals: automatisering, orderverwerking, back-end-activiteiten integratie, marketing tools, rapportage en nog veel meer.